8miles

Ανακοινώθηκαν τα πρώτα ονόματα για το φετινό New Long Fest

[17/04/15]

Η διοργανώτρια αρχή του New Long Fest ανακοίνωσε τα πρώτα 14 ονόματα που θα συμμετάσχουν στο φετινό - 11ο σε σειρά - φεστιβάλ που εδώ και χρόνια αποτελεί θεσμό, όπως και αναπόσπαστο κομμάτι της underground μουσικής σκηνής, δίνοντας το πάτημα σε περισσότερο και λιγότερο γνωστές μπάντες να παρουσιάσουν το υλικό τους στο σανίδι.

Τα σχήματα που έχουν μέχρι στιγμής ανακοινωθεί είναι τα εξής (με τη σειρά που ανακοινώθηκαν):

GodSleep
Stonebringer
Need
Black Hat Bones
Mortal Torment
SiXforNinE
Slavebreed
Mother οf Millions
Yellow Devil Sauce
Hedvika
Solarmonkeys
Vermingod
Tardive Dyskinesia
Sun οf Nothing

Υπενθυμίζουμε πως το New Long Fest λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης (πρώην Αμερικάνικη βάση), στη Λεωφόρο Μαραθώνος 196 και αποτελεί πόλο έλξης για τους λάτρεις της ελληνικής σκηνής του σκληρού ήχου και όχι μόνο.

Το φεστιβάλ φέτος θα είναι για πρώτη φορά τριήμερο και θα διεξαχθεί στις 17, 18 και 19 Ιουλίου. Αναμένονται ακόμη 10 ανακοινώσεις σχημάτων, για τις οποίες (όπως και για όλες τις υπόλοιπες ενημερώσεις που θα αφορούν στη διοργάνωση) μπορείτε να ενημερώνεστε στις παρακάτω διευθύνσεις:

• FB page: www.facebook.com/NewLongFest
• FB event page: www.facebook.com/events/931009596943383

News - home

Ανθολόγιον 2015: H πρώτη φορά...

(όπως συλλέχθηκε από τον ηλ. τύπο)

-Τον είδες τον Τσίπρα; 40 χρονών με δύο παιδιά και πρωθυπουργός!
-Άσε με ρε μάνα.
Διάλογος ανωνύμου ελληνικής οικογενείας (Ηθικόν δίδαγμα: Πάλι καταφέραμε να βρούμε ... Εθνάρχη με πέραση στις γριές.)

Είχαμε μια ευκαιρία να χρεοκοπήσουμε και τη χάσαμε. Ο 'one and only' Γιάνης (Αχ συμφωνούμε Γιάνη μου, αλλά ποιος μας ακούει; - γαμώτο!)

Αν μακροημερεύσει αυτή η κυβέρνηση θα μας πάρουν και την Ακρόπολη. Βαγγέλας (ο της ιστορικής παρατάξεως, αλλά δεν χρειάζεται και πολύ ταλέντο για να πει κανείς το προφανές.)

Ζωής θέλοντος θα πάει η συμφωνία στη Βουλή. Ευκλείδης Τσακαλώτος, βασικά αγγλόφωνος τσάρος της οικονομίας (ριζοσπαστικά αρισττερούλικη σύνταξη #1. Υ.Γ. «Πώς είπατε;;»)

Δεν κάναμε δηλώσεις που εκτίθουν τη χώρα. Αλεξέι «Τσε» Τσίπριν, δε μπος (ριζοσπαστικά αρισττερούλικη σύνταξη #2. Υ.Γ. «Πώς τα λες;»)

-Πόσων ετών είσαι;
-Όσο δείχνω...
-Ποιον θάψατε μωρή στην Αμφίπολη;
Δημώδες (Κλέη προγόνων παιδεύουσι απογόνους.)

Δηλαδή, πόσα μακαρόνια τρώει ο κόσμος για να βγάλουμε την αύξηση 10% στις δαπάνες του; Νίκος Φίλης, άνθρωπος του λαού (α, όλα κι όλα, όταν κάνουμε οικονομοτεχνικές μελέτες δεν μπορούμε να αγνοούμε πατάτες και φασολάκια...)

-Αφεντικό, πότε θα πάρουμε άδεια;
-Αχαχαχαχα καλό! Το άλλο με το πότε θα πληρωθείτε το ξέρετε;
Πάλη των τάξεων (Τουλάχιστον όμως έχουμε γκουβέρνο ακριβοδίκαιο και... ο Θεός θα μας λυπηθεί - δεν μπορεί! Έτσι δεν είναι; Ε;)

Μπαίνω σπίτι από δουλειά, βλέπω Γερμανό με σανδάλι ξαπλωμένο στον καναπέ. «Έλα», μου λέει, «φίλε, σα στο σπίτι σου.» Τι συμφωνία έκλεισαν ρε μαλάκα;! Ανωνύμου του Έλληνος (Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Οι Έλληνες όμως...)

Καλό 2016...

Υ.Γ. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους, υπάρχουν και άτομα που δεν έχουν γούστο.