Lans Torkia Lans Torkia - home
του Lans Torkia

Τα καλύτερα PC Games του 2012

Μετά από μια μικρή (...) απουσία από το άθλημα της δημοσιογραφίας, και ύστερα από απαίτηση χιλιάδων αναγνωστών της στήλης (......) ξεκινάω δυναμικά τη χρονιά με ένα άρθρο για τα καλύτερα PC Games του 2012. Προσπάθησα να βάλω παιχνίδια όχι μόνο FPS ή Action που πάντα κατακλύζουν τις πρώτες θέσεις (για ευνόητους λόγους), αλλά και διάφορα άλλα είδη. Ξέρω πως με αυτό τον τρόπο θα βγουν εκτός λίστας παιχνίδια που δεν το αξίζουν αλλά η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να βλέπουμε όλα τα είδη.

Αν και έχω ταξινομήσει τα παιχνίδια κατά σειρά προτίμησης, πιστεύω ότι είναι όλα πολύ καλά στο είδος τους, καθένα με τον δικό του τρόπο.

Ξεκινάμε…

 

12) Alan Wake

Alan Wake

Developer(s): Remedy Entertainment

Engine: MAX-FX 3.0, Havok και Umbra Occlusion Booster

Platform(s): Xbox 360, Microsoft Windows

Release date: 2/2012

Genre: Psychological horror / Action / Adventure 

 

 

Η ιστορία είναι απλή. Ο Alan αγοράζει ένα σπίτι σε δικό του νησί και πάνε μαζί με την φίλη του για να ξεφύγουν από την καθημερινότητα της μεγάλης πόλης. Και όπως καταλαβαίνετε σε αυτό το νησί γίνεται της κακομοίρας.

Όπως σας είπα, η ιστορία είναι απλή. Όμως το παιχνίδι σαν Action/Horror/Adventure, απλά δίνει ρέστα. Όσοι έχετε παίξει παιχνίδια τύπου Sillent Hill, θα εκπλαγείτε με το Alan Wake.

Μιλάμε για ένα παιχνίδι με πάρα πολύ καλά γραφικά, χαρακτήρες αρκετά αληθοφανείς και κάτι που δεν το συναντάμε συχνά. Ποιο είναι αυτό; Ο κόσμος, όπου είναι πιο ανοιχτός απ ότι ξέρουμε στα Action/Horror/Adventure.

Εκεί που υστερεί, είναι το ηχητικό υπόβαθρο το οποίο δεν είναι τόσο horror αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι απόλυτα τρομακτικά. Δεν το συνιστώ να το παίξετε βράδυ με κλειστά τα φώτα, γιατί μάλλον θα χάσετε τον ύπνο σας!

 

11) Guild Wars 2

Guild Wars II

Developer(s): ArenaNet

Engine: Guild Wars engine με Havok και Umbra Occlusion

Platform(s): Microsoft Windows, Mac OS X

Release date: 8/2012

Genre: MMORPG 

 

 

Το Guild Wars 2 είναι το μοναδικό MMO που έχουμε στην λίστα και που δεν υπήρχε περίπτωση να μην το βάζαμε.

Όταν το ακούσαμε, πότε δεν φανταζόμασταν τέτοια εμπειρία, ειδικά το 2012, που έχουν βγει πάρα πολλά παιχνίδια MMORPG και που τα έχουμε πλέον συνηθίσει και βαρεθεί ταυτόχρονα (εννοώ πως υπάρχουν MMO αυτήν την στιγμή για οποιονδήποτε «πελάτη» και για οποιαδήποτε απαίτηση).

Το παιχνίδι δεν είναι αυτό που λέμε FTP (Free To Play). Πως όμως κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο; Μία είναι η απάντηση. Κατάφερε να συνδυάσει 4 πράγματα: καταπληκτικά γραφικά (για MMO), καλά σχεδιασμένους χαρακτήρες, έναν μεγάλο και πανέμορφο κόσμο και το σημαντικότερο είναι πως κράτησε την ατομική για τους χαρακτήρες ιστορία του παιχνιδιού.

Αν είστε φαν των MMORPGs, τότε μην διστάσετε τουλάχιστον να το δοκιμάσετε και να δείτε αν είναι αυτό που ψάχνατε.

 

10) Sleeping Dogs

Sleeping Dogs

Developer(s): United Front Games & Square Enix London Studios

Engine: Havok (physics engine)

Platform(s): Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360, Cloud (OnLive)

Release date: 8/2012

Genre: Action / Adventure / Open World 

 

 

Όσοι είστε λάτρεις του Grand Theft Auto και περιμένετε να βγει το Grand Theft Auto V, τότε αυτό το παιχνίδι πρέπει να το παίξετε οπωσδήποτε. Ιστορικά, το παιχνίδι το ξεκίνησε η Activision με το όνομα True Crime: Hong Kong, και ενώ το είχε φτάσει στα μισά το αγόρασε η Square Enix. Με τις πολύ ισχυρές δυνατότητες των developers που διαθέτει, η  United Front Games παρουσίασε ένα παιχνίδι που για πολλούς είναι καλύτερο και από τα κλασσικά GTA.

Δεν έχει διαφορές σαν gameplay και ούτε θα δείτε καινοτόμα πράγματα που θα βγάλουν μάτι σε σύγκριση με τα GTA. Αλλά έχει καλό story, έχει πολύ δράση, έχει λίγα bugs καθώς και κάλους διαλόγους όπου σε βάζουν στο κλίμα της υπόθεσης.

 

9) Max Payne 3

Max Payne III

Developer(s): Rockstar Vancouver

Engine: Rage και Euphoria

Platform(s): Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360

Release date: 5/2012

Genre: Third-person shooter

 

 

 

Το παιχνίδι ξεκινά με ένα δεκάλεπτο video όπου πραγματικά θα μπορούσε να είναι μια ταινία μικρού μήκους. Τα γραφικά του είναι όπως και του παιχνιδιού και όχι cinematic. Μετά τα πρώτα 2 λεπτά, άραξα στην καρέκλα και νόμιζα πως έβλεπα ταινία. Απλά «γαμάτο» .

Στα γραφικά του παιχνιδιού δεν θα δείτε μεγάλες διαφορές από τα υπόλοιπα του είδους του, πάνω κάτω τα ίδια με αυτά που έχετε συνηθίσει, ο χαρακτήρας δε είναι ο ίδιος σκληρός killer όπου δεν σηκώνει και πολλά πολλά.

Εύκολο στον χειρισμό και, εννοείται, έχει την κλασική κίνηση «slow motion» όπου πάντα δίνει άλλη αίσθηση, και με πολύ μπλα μπλα του πρωταγωνιστή, το οποίο όμως δεν ενοχλεί.

Και η ιστορία του απλή: είστε πλέον σωματοφύλακας ενός πολύ σημαντικού προσώπου και μετά από μερικές απαγωγές προσπαθείτε να σώσετε τους πάντες και, κλασικά, να δημιουργήσετε τον κακό χαμό. Γρήγορο παιχνίδι όπου δεν θα δυσκολευτείτε πουθενά.

 

8) Mass Effect 3

Mass Effect III

Developer(s): BioWare

Engine: Unreal Engine 3

Platform(s): Microsoft Windows, Xbox 360, PlayStation 3, Wii U

Release date: 3/2012

Genre:  Action role-playing / Third-person shooter 

 

 

Εδώ έχουμε ένα παιχνίδι όπου έκανε την εμφάνισή του στης αρχές του 2012. Όπως το 2007 με το πρώτο μέρος του παιχνιδιού να κάνει μεγάλη αίσθηση στου gamers του είδους, και στην συνέχεια το 2010 με το δεύτερο μέρος και τέλος το 2012, το Mass Effect 3 είναι ένα παιχνίδι μοναδικό στο είδος του. Έχει πάρα πολύ κάλους διαλόγους, για τα γραφικά θα πούμε για άλλη μια φορά πως η Unreal Engine 3 έκανε θαύματα και πως το gameplay του είναι μεγάλο και χορταστικό.

Προς μεγάλη έκπληξη όλων όσων το έπαιξαν φανατικά (και είναι πολλοί), η BioWare ανακοίνωσε πως το Mass Effect 3 είναι και το τελευταίο της σειράς και πως δεν θα υπάρξει τέταρτο μέρος. Γιατί πήραν την απόφαση να κάνουν το παιχνίδι μια τριλογία ενώ είχε μεγάλη απήχηση στο κοινό, κανείς δεν ξέρει. Εμένα δεν θα μου κάνει εντύπωση αν το αγοράσει άλλη εταιρία για να συνεχίσει το project (δεν θα είναι και η πρώτη φορά που θα το δούμε αυτό). Η κίνηση αυτή σχολιάστηκε πάρα πολύ στα forums και βέβαια όχι θετικά.

 

7) Syndicate

Syndicate

Developer(s): Starbreeze Studios

Engine: Starbreeze Engine

Platform(s): Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360

Release date: 2/2012

Genre: First-person shooter 

 

 

 

Εδώ έχουμε ένα κλασσικό FPS που όταν το έπαιξα μου ήρθε στο μυαλό το Crysis. Ένα παιχνίδι αρκετά καλογραμμένο προγραμματιστικά με καλά γραφικά και χρώματα, έχουν κάνει και σκοτεινά σημεία ώστε να είσαι λίγο στην τσίτα όταν εμφανίζονται ξαφνικά οι εχθροί οι οποίοι είναι λίγο ψιλο-γκασμάδες στον στόχο.

Όχι τόσο δύσκολο παιχνίδι και χωρίς μεγάλο gameplay καθώς και το story του φτωχό. Βέβαια, FPS δεν παίζεις για το story αλλά για να σκοτώνεις συνέχεια με ωραία όπλα και γι αυτό το λόγο έχουν πλούσια γκάμα όπλων για όλα τα γούστα. Στο ηχητικό κομμάτι όπως και στους διαλόγους δεν μπορώ να πω ότι έχει γίνει πολλή δουλειά, με αποτέλεσμα να περνούν απαρατήρητα.

Μπορεί να έχει αρκετά πράγματα που υστερεί αλλά σας είπα πως σαν FPS είναι παρά πολύ καλό με ωραία δράση που θα σας κολλήσει, για σχετικά μικρό διάστημα.

 

6) Far Cry 3

Developer(s): Ubisoft Montreal

Engine: Dunia Engine 2 και Havok physics

Platform(s): Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360

Release date: 11/2012

Genre: First-Person Shooter / Action / Adventure / Open World 

 

 

Far Cry, ένα παιχνίδι για το οποίο όσοι έχουν παίξει τα προηγούμενα της σειράς ποτέ δεν είπαν κάτι κακό. Αλλά το Far Cry 3, έδωσε ρέστα!!!

Η Ubisoft Montreal συνέχισε την ιστορία προσφέροντας για άλλη μια φορά εκπληκτικά φωτεινά χρώματα, εκπληκτικές τοποθεσίες, πολύ καλοσχεδιασμένες περιοχές και με λίγα προβλήματα, πράγματα που σε ένα FPS δεν συνηθίζουμε να τα βλέπουμε συχνά.

Το Far Cry είναι σχετικά γρήγορο παιχνίδι, αλλά έχει κάτι που δεν το έχουν τα άλλα (και αυτό λέγεται «Open World»), το οποίο το κάνει πάντα τόσο ξεχωριστό.

 

5) Hitman: Absolution

Hitman - Absolution

Developer(s): IO Interactive

Engine: Glacier 2

Platform(s): Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360, Cloud (OnLive)

Release date: 11/2012

Genre:  Action / Adventure / Stealth 

 

 

Το Hitman είναι ένα παιχνίδι που από την πρώτη στιγμή καθιερώθηκε ως ένα από τα κορυφαία του είδους του και που γρήγορα έγινε και ταινία με μεγάλη επιτυχία. Το Hitman: Absolution, απλά είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Το παιχνίδι ξεκινά με μια αποστολή όπου σου κάνει και μαθήματα για τις επιλογές που έχεις στον Agent 47.

Το story κλασικό, αναλαμβάνεις αποστολές. Οι επιλογές για να σκοτώσεις κάποιον πάρα πολλές με το stealth mode να είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του παιχνιδιού. Έχει πάρα πολύ καλά γραφικά με πολλές λεπτομέρειες στους χαρακτήρες, με ωραίο ηχητικό background και με ζωντανά χρώματα.

Για άλλη μια φορά η IO Interactive έκανε θεσπέσια δουλειά και έβγαλαν ένα παιχνίδι για το οποίο πρέπει να είναι υπερήφανοι.

 

4) Dishonored

Developer(s): Arkane Studios

Engine: Unreal Engine 3

Platform(s): Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360

Release date: 10/2012

Genre: Action / Adventure / Stealth 

 

 

 

Εδώ μιλάμε για ένα κλασικότατο Stealth Action Game. Κυριολεκτικά ένας τίτλος που ήρθε από το πουθενά και κατέπληξε τους πάντες. Ειδικά όσοι είναι λάτρεις των Stealth όπως το Metal Gear Solid και άλλα, δεν πίστευαν τι έπαιζαν. Μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να είναι σε πολλά sites μέσα στην πρώτη τριάδα.

Βέβαια, τα εύσημα πάνε στην Bethesda και την Arkane, που με την τεχνολογία που χρησιμοποίησαν στα γραφικά και ειδικά στην PC πλατφόρμα άφησαν άφωνους και τους πιο απαιτητικούς.

Δεν θέλω να πω πολλά και ειδικά για την Unreal Engine 3 ή για το story του παιχνιδιού, άλλα σας λέω να το παίξετε!

 

3) Medal of Honor: Warfighter

Medal of Honor - Warfighter

Developer(s): Danger Close Games

Engine: Frostbite 2

Platform(s): PlayStation 3, Xbox 360, Microsoft Windows

Release date: 10/2012

Genre: First-person shooter

 

 

 

What the fuuuck… που θα έλεγαν οι Αμερικανοί. Αν και θυμίζει πάρα πολύ με Call Of Duty 4 και όταν το παίξετε μετά από ώρα θα νομίζετε πως όντως παίζετε COD 4, το παιχνίδι απλά τα «σπάει».

Δεν είναι μόνο τα γραφικά, τα πολύ καλά video  μέσα στο παιχνίδι, το πολύ καλό gameplay, δεν είναι όσα αγαπήσαμε στο COD 4 και που τα έχει το MOH: Warfighter, αλλά και το ότι σε κάθε αποστολή σε έχουν στην τσίτα με διάφορους τρόπους.

Δεν είναι μεγάλο παιχνίδι και δεν θα δείτε πολλά καινοτόμα πράγματα, αλλά ακριβώς όπως αν έβγαινε το COD 4 θα ήταν ψηλά στις προτιμήσεις μας έτσι είναι και αυτό. Γιατί απλά τέτοια παιχνίδια (COD, Crysis, MOH…κα) είναι εθισμός.

Το σίγουρο είναι πως θα φάτε κόλλημα χοντρό αν και κάποιοι δυσανασχέτησαν με την στροφή αυτή της Electronic Arts.

ΥΓ. Το COD 4 Black Ops 2 δεν μπήκε στη λίστα μας, γιατί πολύ απλά τόσα χρόνια παίρνει πρωτιές και έχει αποδείξει αυτά που έπρεπε σαν FPS. Οπότε προτιμήσαμε να βάλουμε κάτι νέο και όχι πάντα τα ίδια. Παρόλα αυτά, είναι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ!!!

 

2) Assassin's Creed III

Assassin's Creed III

Developer(s): Ubisoft

Engine: AnvilNext και Havok physics

Platform(s): PlayStation 3, Xbox 360, Wii U, Microsoft Windows

Release date: 11/2012

Genre: Action / Adventure / Stealth 

 

 

Το Assassin's Creed III είναι το τρίτο επίσημο μέρος του παιχνιδιού αλλά το νούμερο πέντε συνολικά. Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα κλασικό Action-Adventure Stealth game αλλά ίσως το πιο ολοκληρωμένο που έχει βγει ποτέ, και δεν λέω μόνο από τα Assassin's Creed αλλά γενικώς στο είδος του.

Μιλάμε για μια εκπληκτική στροφή της Ubisoft, όπου μας άφησε άφωνους με το αποτέλεσμα. Να πούμε για τα εκπληκτικά τοπία και το φανταστικό γραφικό περιβάλλον, για το τρομερό ηχητικό background όπου σε βάζει στο κλίμα, που δεν περιλαμβάνει μόνο μουσική αλλά ακούγονται και οι ήχοι τις φύσης, όπως για παράδειγμα ο άνεμος κ.λπ. Είναι σίγουρα το καλύτερο Assassin's Creed και σίγουρα από τα καλύτερα παιχνίδια γενικώς.

Η ιστορία είναι πάλι με τον Desmond Miles, ο οποίος μέσω της συσκευής Animus ενσαρκώνει τους προγόνους του. Ο νέος Assassin που ενσαρκώνει είναι ο Ratonhnhaké:ton ή αλλιώς Connor Kenway, ο οποίος είναι μισός Ινδιάνος και μισός Άγγλος. Η ιστορία διαδραματίζεται στην Αμερική στην περίοδο της Αμερικανικής Επανάστασης, από το 1753 μέχρι το 1783, όπου ο Connor Kenway είναι με το μέρος τον ιθαγενών.

 

1) Diablo III

Diablo III

Developer(s): Blizzard Entertainment

Engine: In-house engine και Havok (physics)

Platform(s): Microsoft Windows, OS X

Release date:  5/2012

Genre: Action role-playing / Dungeon crawl / Hack and Slash

 

 

Άααχ… Blizzard!!!

Μπορεί σε κάθε παιχνίδι να μας βγάζει την παναγία κυριολεκτικά μέχρι να το βγάλει μετά την εκάστοτε ανακοίνωση, αλλά πραγματικά θέλουμε να την κάνουμε θρησκεία με αυτά που μας προσφέρει (… με εξαίρεση το Starcraft II που παρόλο ότι δεν το έπαιξα γιατί δεν μου αρέσουν τέτοιου είδους παιχνίδια, ξέρω πως ήταν μια απογοήτευση).

Για εμένα το Diablo είναι κάτι ξεχωριστό. Με το πρώτο της σειράς, με το PlayStation 1 έφαγα τα καλοκαίρια μου, όπου αντί να πηγαίνω στην αλάνα και να παίζω, καθότι παιδί της επαρχίας, έπαιζα Diablo. Θα μπορούσα να γράφω ατελείωτες ώρες… αλλά δεν θα το κάνω.

Για το Diablo ΙΙΙ θα ξεκινήσω με το εξής. Το μόνο ελάττωμα είναι αυτό που έκανε η Blizzard για να αντιμετωπίσει την πειρατεία και τον τρόπο ενεργοποίησης του παιχνιδιού.

Η ιστορία συνεχίζεται μετά από 20 ολόκληρα χρόνια από το Diablo ΙΙ. Έχοντας ξεκάνει (πολλές φορές για lvl up) τους Mephisto, Diablo, και Baal, συνεχίζουμε με το Worldstone. Μια χώρα που την προστάτευαν κάποιοι κάτοικοι με ιερές δυνάμεις από το High Heavens και το Burning Hells, καταστράφηκε από τις δυνάμεις του κακού και έτσι το κακό επανήλθε στο Tristram. Εσείς καλείστε να σώσετε αυτήν την κατάσταση με τον γνωστό τρόπο έχοντας στην διάθεση σας πέντε χαρακτήρες (Witch Doctor, Barbarian, Wizard, Monk, Demon Hunter).

Δεν θα πω για το πόσο καλό είναι και πως τα video είναι για ταινία, ή για το 3D κομμάτι του ή για τις χαμηλές απαιτήσεις του παρόλα τα εκπληκτικά γραφικά που έχει. Απλά προσκυνούμε την Blizzard για το έργο τέχνης που μας έδωσε!

 

Άξια αναφοράς είναι και τα ακόλουθα παιχνίδια:

 1. Call of Duty: Black Ops 2
 2. Counter-Strike: Global Offensive
 3. Football Manager 2013
 4. Lord of the Rings Online: Riders of Rohan
 5. World of Warcraft: Mists of Pandaria
 6. The Walking Dead: A Telltale Game Series
 7. Torchlight II
 8. Borderlands 2
 9. XCOM: Enemy Unknown
 10. PlanetSide 2

Κλείνοντας θα πω πως το 2012 ήταν από τις πιο πλούσιες αν όχι η πιο πλούσια χρονιά με πάρα πολλά παιχνίδια και όλα τους ένα και ένα. Γι αυτό το λόγο ήταν πολύ δύσκολη η επιλογή (όλοι όσοι έγραψαν για τα top του 2012 ήθελαν να κάνουν top 25 όπως άλλωστε και εγώ).

Σίγουρα τέτοια χρονιά θα αργήσει να ξαναέρθει αλλά ευτυχώς δεν είναι όλοι Blizzard!!!


σχόλια αναγνωστών

Games: Νέα 07/12/2012

God of War: Έρχεται σε ταινία;

Tο God Of War θα ανέβει και στην μεγάλη οθόνη από την Universal Studios. Οι σεναριογράφοι Patrick Melton και Marcus Dunstan (ο οποίος στο παρελθόν έγραψε τα Saw IV, Saw V, Saw VI, και Saw 3D), λένε πως θα είναι διαφορετικό από ταινίες με παρόμοια θέματα όπως το Clash of the Titans & το Immortal έχοντας πιο φιλόδοξη κατεύθυνση.

 


περισσότερα

Tags: God of War, Syberia III, Baldur's Gate, Games, News, Greece


Games: Νέα 16/11/2012

Grand Theft Auto 5: New Screenshots

Η Rockstar έδωσε στη δημοσιότητα πέντε νέα Screenshots του GTA 5 για να μας δείξει κάποιους χαρακτήρες του παιχνιδιού και την πόλη που διαδραματίζεται, δηλ. το Los Angeles. Να θυμίσουμε πως όσοι έχετε παίξει την προηγούμενη version, να ξέρετε πως στο GTA 5, η πόλη όπου θα διαδραματίζονται όλα θα είναι περίπου πέντε φόρες μεγαλύτερη.

Το Grand Theft Auto V θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη για PS3 και Xbox 360.

 


περισσότερα

Tags: Grand Theft Auto 5, Activision, Call of Duty: Modern Warfare 4, Tom Clancy's Rainbow 6: Patriots, Games, News, Greece


Games: Νέα 09/11/2012

Army of Two: The Devil's Cartel

Το παιχνίδι διαδραματίζεται στους θανατηφόρους δρόμους του Μεξικού, με τον Alpha και τον Bravo, δυο εργάτες όπου εργάζονται για την Tactical Worldwide Operations (T.W.O.). Με μια στολή PMC, πέφτουν στον πόλεμο κατά των ναρκωτικών και της  μεγάλης διαφθορά που υπάρχει.

Με ένα πάρα πολύ καλό online και split-screen co-op, όπου ο κάθε ένας μπορεί να σχεδιάσει όπως θέλει την δικιά του ομάδα Alpha και Bravo, με μεγάλο αριθμό όπλων και εξοπλισμού στην διάθεση του. Ένα πολύ καλά σχεδιασμένο παιχνίδι που δίνει...


περισσότερα

Games: Νέα 02/11/2012

Halo 4: Το ακριβότερο παιχνίδι της Microsoft

Το Halo 4 είναι το πιο ακριβό παιχνίδι στην ιστορία της Microsoft μας λέει ο διευθυντής της Microsoft Studios, Phil Spencer, και συνεχίζει «είναι μακράν το πιο πολυδάπανο παιχνίδι στην ιστορία της Microsoft και τίποτα άλλο δεν το πλησιάζει».

Οι εκτιμήσεις για το κόστος ανάπτυξης του Halo 3 κατά μέσο όρο ανέρχεται στα 60 εκατομμύρια δολάρια, εκ των οποίων ένα τεράστιο ποσό της τάξεως των 30 εκατομμυρίων δολαρίων περίπου είναι για το μάρκετινγκ. Το Halo 3: ODST κατέληξε να φέρει περισσότερα...


περισσότερα

Tags: Halo 4, Call of Duty: Black Ops 2, Games, News, Greece


Games: Νέα 26/10/2012

BioShock Infinite: Beast of America

Αφού είχαμε χάσει τα ίχνη του BioShock για πολύ καιρό, ήρθε ένα trailer μικρής διάρκειας από την Irrational Games. Παρόλο ότι το video είναι μικρής διάρκειας, εμείς μπορέσαμε να καταλάβουμε κάποια βασικά και σημαντικά πράγματα.

Όπως θα δείτε, το παιχνίδι έχει πολύ έντονο χρώμα και πολύ ζωντανό, θα διαδραματίζεται σε διάφορα μέρη και δεν εννοούμε περιοχές αλλά τοπία. Τα όπλα που θα έχετε θα είναι παλιάς τεχνολογίας αλλά οι κινήσεις θα είναι περίπου ίδιες με τα προηγούμενα BioShock (σίγουρα θα προσθέσουν κάποια και κάποια άλλα θα αφαιρέσουν) και τέλος όσον αφορά τα γραφικά, θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι σχεδόν τα ίδια με τα προηγούμενα BioShock (έτσι φάνηκε στο video)...


περισσότερα

Tags: BioShock Infinite, Halo 4, Football Manager 2013, Games, News, Greece


Games: Νέα 19/10/2012

Metro: Last Light χωρίς multiplayer

Το Metro: Last Light θα κυκλοφορήσει χωρίς το Mulitplayer Mode, παρόλο ότι το είχαν ανακοινώσει στην αρχή.

Όπως είπε ένας εκπρόσωπος της εταιρίας 4A Games "Εμείς ποτέ δεν αφιερώσαμε πολύ χρόνο στο Mulitplayer, και δεν τέθηκε ποτέ στο τραπέζι ώστε να συζητηθεί". Όμως παραδέχτηκαν πως ήταν μεγάλο λάθος που ανακοίνωσαν και την δημιουργία του MP Mode...


περισσότερα

Tags: Games, News, Greece, Metro: Last Light, SimCity, Rift: Storm Legion, Outlast


Games: Νέα 12/10/2012

Assassin's Creed 3 - Official Connor Story

Μετά από καιρό, επιτέλους βγήκε το video το οποίο εξηγεί το story που θα έχει το Assassin's Creed 3.

Μας δείχνει πως ο νέος Assassin Connor Kenway ζούσε μέσα στην απόλυτη ειρήνη και την ελευθερία, στα δάση όπου περνούσε όλο τον καιρό του παίζοντας και πως κοιμόταν σε καλύβες από παιδί. Μας δείχνουν πως όλα αυτά του τα πήραν με την βία οι Άγγλοι και τον ανάγκασαν να πάρει το νόμο στα χέρια του καθώς πηγαίνει στον εκπαιδευτή του ώστε να τον κάνει τον απόλυτο Assassin...


περισσότερα

Tags: News, Games, Greece, Assassin's Creed 3, Mass Effect 3: Retakiation, Crysis 3, Half-Life


Games: Νέα 05/10/2012

Mount & Blade II: Bannerlord

Η συνέχεια τις σειράς Mount & Blade, θα έχει το όνομα Mount & Blade II: Bannerlord. Μιλάμε για ένα υβρίδιο RPG που οι σκηνές διαδραματίζονται στον μεσαίωνα. Πολλές πληροφορίες δεν έχει πει η Paradox Interactive, όπως για το πότε θα βγει, ποια μηχανή γραφικών θα χρησιμοποιήσουν και διάφορα τέτοια, το σίγουρο είναι πως θα βγει σε PC. Στην περιγραφή του YouTube teaser, η TaleWorlds υπόσχεται πως στο επερχόμενο υβριδικό Action-RPG στρατηγικής, οι παίκτες θα μπουν...


περισσότερα

Tags: Games, News, Greece, Mount & Blade II: Bannerlord, XCOM Shooter


Games: Νέα 28/09/2012

StarCraft 2… Free-To-Play Multiplayer?

Ο Lead Designer του Starcraft 2, Dustin Browder αποκάλυψε μέσω του Joystiq.com πως συζητάνε πολύ σοβαρά για το πώς μπορεί να γίνει το Multiplayer του παιχνιδιού Free-To-Play. Μάλιστα μας λέει πως όλα τα ανώτατα στελέχη που εμπλέκονται στο παιχνίδι συζητούν ένα τέτοιο project.

Η Blizzard προβληματίζεται πολύ όσον αφορά το πώς θα κερδίζει από ένα free-to-play και επίσης πως θα το έκανε τεχνικά αυτό ώστε να δουλέψει σωστά. Στο τραπέζι δεν έχει μπει ακόμα η διαδικασία αλλά μόνο η θεωρία...

 


περισσότερα


next


tags

, 2K Games , Activision , Akaneiro: Demon Hunters , Alex Ross , Alexander Gianturco , Amnesia: A Machine for Pigs , Among The Sleep , Anna , Assassin's Creed , Assassin's Creed 3 , Assassin's Creed III , Assassins Creed 3 , BAFTA awards 2012 , Baldur's Gate , Batman Arkham City , Battlefield , Battlefield 3 , BioShock , BioShock Infinite , Black Isle Studios , Blade & Soul , Bloodforge , Call of Duty , Call of Duty Online , Call of Duty: Black Ops 2 , Call of Duty: Black Ops II , Call of Duty: Modern Warfare 4 , Command & Conquer: Generals 2 , Counter-Strike , CryTek , Crysis 3 , Cyberpunk , DLC , DRM , Dark , Dark Souls: Prepare to Die , Darkfall Unholy Wars , Dead Island , Dead Space , Dead Space 3 , Deep Black , Diablo 3 , Diablo III , Doom 3 , DotA 2 , Dota , Dota Store , Dragon's Dogma , Epic Games , EvE , Fall of the Samurai , Far Cry 3 , Fifa 12 , Fifa 13 , Final Fantasy , Final Fantasy 7 , Football Manager 2013 , Fortnite , Fuse , Game , Games , Games News , Games News Greece , Gears of War , God of War , God of War 4 , God of War: Ascension , Gore Verbinski , Grand Theft Auto 5 , Greece , Guild Wars , Guild Wars 2 , Half-Life , Halo 4 , Hitman , Hitman: Absolution , Hitman:Absolution , Insomniac , Just Dance 4 , Ken Levine , Kinect Star Wars , Lara Croft , Mass Effect 3: Retakiation , Max Payne , Max Payne 3 , Metal Gear Rising , Metal Gear Rising: Revengeance , Metal Gear Solid 5 , Metal Gear Solid: Ground Zeroes , Metro: Last Light , Minecraft , Modern Warfare 3 , Most Wanted 2 , Mount & Blade II: Bannerlord , Need for Speed , New , News , Ninja Gaiden 3 , NullCrew , Outlast , Painkiller , PixelJunk 4am , Portal 2 , Pro Evolution Soccer , Pro Evolution Soccer 2013 , Project Eternity , Project Hell , Prototype 2 , R.I.P. Reckoning , R.Α.W. , RPG , Resident Evil 6 , Revengeance , Rift: Storm Legion , Risen 2 , Rocksmith , Rome 2: Total War , Sacred 3 , Silicon Knights , SimCity , Spec Ops , Stalker 2 , Star Wars , StarCraft II: Heart of the Swarm , Starhawk , Super Mario , Syberia III , Technology , Tekken Tag Tournament 2 , The Elder Scrolls V: Skyrim , The Last of Us , Tom Clancy's Rainbow 6: Patriots , Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist , Tomb Raider , Total War: Shogun 2 , UFC , Uefa Euro 2012 , Uncharted 3 , Unreal Engine , Warframe , Witch Doctor , World of Darkness MMO , XCOM Shooter , Zack Zero , Zwei , downloads , enhanced edition , special edition , Πειρατία ,

 

Syberia

Top 10 aventure games:

 1. Syberia - Series
 2. Myst - Series
 3. Dracula - Series
 4. Scratches
 5. Dreamfall: The Longest Journey
 6. Paradise
 7. Penumbra: Black Plague
 8. Return to Mysterious Island
 9. Agatha Christie: Murder on the Orient Express
 10. The Longest Journey

Lans Torkia (24/1/2012)

Call of Duty

Top 10 FPS games

 1. Unreal Tournament - Series
 2. Quake - Series
 3. Serious Sam - Series
 4. Counter Strike: Source
 5. Medal of Honor - Series
 6. Half Life 2
 7. Call of Duty 4 - Series
 8. Crysis - Series
 9. S.T.A.L.K.E.R. - Series
 10. Far Cry

Silent Hill

Top 10 Survival Horror/scary games:

 1. Silent Hill - Series
 2. Resident Evil - Series
 3. Alone in the Dark - Series
 4. Amnesia: The Dark Descent
 5. Siren - Series
 6. Cryostasis
 7. Dead Space - Series
 8. Dead Island
 9. Obscure: The Aftermath
 10. Constantine

Warcraft III

Top 10 Strategy games:

 1. Warcraft III - Series
 2. Age of Empires - Series
 3. Starcraft
 4. Age of Mythology
 5. Civilization - Series
 6. Empire Earth
 7. Command & Conquer - Series
 8. Rome: Total War
 9. Warhammer 40k: Dawn of War
 10. Rise of Nations

World of Warcraft

Top 10 MMORPG games:

 1. World of Warcraft
 2. Eve
 3. Dungeons & Dragons
 4. Age of Conan
 5. Lord of the Rings
 6. Guild Wars
 7. Star Wars: The Old Republic
 8. EverQuest II
 9. Lineage 2
 10. Perfect World

Lans Torkia (24/1/2012)

περισσότερες στήλες